Karijera


Budite dio našeg tima!

Stalno smo u potrazi za motiviranim kandidatima koji će nama pomoći da unaprijedimo poslovanje, a našim klijentima da ostvare vrhunske poslovne rezultate. Tražimo ljude koji su spremni i odlučni prevazići vlastita očekivanja, onda im dajemo priliku da prevaziđu naša. 

Ako ste orijentirani na rezultat, voljni rasti i postizati te ste jednako predani izvrsnosti poput nas, molimo Vas da nam pošaljete svoju biografiju/CV na mail adresu posao@generalconsulting.ba.

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit.

Baza konsultanata

Ukoliko nam želite poslati svoj CV i podatke kako bismo ostvarili potencijalnu suradnju, molimo Vas da biografiju/CV pošaljete mail adresu info@generalconsulting.ba. Unaprijed se radujemo potencijalnoj suradnji i zahvaljujemo na odluci da nas kontaktirate.

Studentska praksa

Naš program studentske prakse uz podršku mentora omogućuje talentiranim studentima neprocjenjivo iskustvo rada u stvarnom konsultantskom okruženju. Studentima se dodjeljuju uloge i odgovornosti koje se obično dodjeljuju nižim savjetnicima na početku karijere te im se omogućuje da, uz mentorsku podršku, rade na konkretnim projektima. Na ovaj način studenti imaju priliku u praksi primijeniti teoretska znanja stečena kroz formalno obrazovanje, steći vrijedno radno iskustvo te osigurati posao nakon završetka školovanja.

Ukoliko ste zainteresirani za praksu u GENERAL Consultingu, molimo Vas da nam pošaljete svoj biografiju/CV na mail adresu posao@generalconsulting.ba.Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit.